Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (2024)

Satura rādītājs:

Saskaņā ar ekskluzīvo ziņojumu no Lapas Six, Toms Sandovals un Šeana Šeja netika uzaicināti. Ketija Malonija un Toms Švarcs, kuri ir līdzinieces, bet arī pārdzīvo šķiršanos, bija vienīgās līdzinieces. Hartforda ir pāra 1 gadu vecā meita. Beau Clark ir Šrēdera vīrs.

Britany Cartwright, bijusī "Vanderpump Rules" līdzzvaigzne, beidzot ir atklājusi, kāpēc viņa negaidīti atcēla savu ceļojumu uz Stassi Šrēdera kāzām Itālijā.

Pirmdien aplāde “Betches Moms” 33gadus vecā Kārtra apgalvoja, ka viņai un viņas vīram Džeksam Teiloram “bija patiesi iemesli” izlaist Eiropas kāzas maijā, lai gan viņa stingri apgalvoja, ka viņa “nekad pēc miljona gadiem nedarītu kaut ko līdzīgu. tas ar nolūku."

"(Mūsu dēla) Krūza pase neieradās." Manai mammai bija jādodas mājās, jo ģimenē notika nāve," viņa sacīja, pārliecinot skatītājus, ka "ļoti, ļoti, ļoti vēlējās tur būt" un "izmēģināja visu", lai tas notiktu.

Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (1)

Vai Bravo maksāja par Džeksa un Bretaņas kāzām?

Pat tad, kad tās tiek pārraidītas televīzijā, viņi paši finansē savas kāzas. Vanderpump Rules ir notikušas vairākas kāzas, tostarp Scheana un Shay un Bretany un Jax kāzas.

Tas, kas sākotnēji bija paredzēts kā Real Housewives atzars, ir kļuvis par fenomenu ar astoņām sezonām. Mēs nespējam novērsties no Vanderpump noteikumiem (šķiet, ka arī pārējā pasaule nevar). Lai gan Lizas Vanderpumpas personāla drāmu pilnā dzīve var šķist nelikumīga, jebkas, kas notiek, ir daži noteikumi, kas aktieriem ir jāievēro. Noteikumi, kas jāievēro Vanderpump Rules dalībniekiem, ir izklāstīti tālāk, sākot no šaušanas grafikiem līdz glam standartiem.

Parasti dalībnieki filmēšanas laukumā darbojas sešus mēnešus, kas ietver visu vasaru (tiek atvērta jaunā cilnē). Britānijas Kārtraitas un Džeksa Teilora kāzas 29. jūnijā astotajā sezonā ir viens no piemēriem nozīmīgam dzīves notikumam, ko aktieri ir plānojuši gadu gaitā, lai iekļautos šajā grafikā.

Džeks Teilors Reddit AMA pavedienā (tiek atvērts jaunā cilnē) norādīja, ka sešu mēnešu laikā, kamēr tiek filmēta pārraide, viņi var filmēt līdz 14 stundām dienā septiņas dienas nedēļā.

Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (2)

Keitija, vai viņa ieradās Stassi kāzās?

Ketija Malonija un Toms Švarcs, kuri ir līdzinieces, bet arī pārdzīvo šķiršanos, bija vienīgās līdzinieces. Hārtfords, Šrēders un Bo Klārka 1 gadu vecā meita ir kopā vecāki. Neskatoties uz to, ka 2020.gada septembrī viņi apprecējās likumīgi, viņi Itālijas svinības atlika līdz brīdim, kad COVID-19 gadījumi tika atrisināti.

Britany Cartwright, bijusī "Vanderpump Rules" līdzzvaigzne, beidzot ir atklājusi, kāpēc viņa negaidīti atcēla savu ceļojumu uz Stassi Šrēdera kāzām Itālijā.

Apgalvojot, ka viņa "nekad pēc miljona gadiem nedarītu kaut ko tādu ar nolūku", Kārtra, 33 gadi, pirmdien podkāstā "Betches Moms" paskaidroja, ka viņai un vīram Džeksam Teiloram "bija patiesi iemesli" izlaist maijā notikušo Eiropas ceremoniju. .

"(Mūsu dēla) Krūza pase neieradās." Manai mammai bija jādodas mājās, jo ģimenē notika nāve," viņa sacīja, pārliecinot skatītājus, ka "ļoti, ļoti, ļoti vēlējās tur būt" un "izmēģināja visu", lai tas notiktu.

Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (3)

Švarcs piedalījās Stassi kāzās, vai ne?

Saskaņā ar ekskluzīvo ziņojumu no Lapas Six, gan Toms Sandovals, gan Šeana Šeja tika izslēgti. Ketija Malonija un Toms Švarcs, kuri ir līdzinieces, bet arī pārdzīvo šķiršanos, bija vienīgās līdzinieces. Hartforda ir pāra 1 gadu vecā meita. Beau Clark ir Šrēdera vīrs.

Britānija Kārtra, bijusī filmas “Vanderpump Rules” dalībniece, beidzot atklāja, kāpēc viņa negaidīti atcēla savu ceļojumu uz Itāliju, lai piedalītos savas bijušās līdzzvaigznes Stassi Šrēderes kāzās.

33gadus vecā Kārta pirmdien podkāstā “Betches Moms” skaidroja, ka viņai un vīram Džeksam Teiloram “bija patiesi iemesli” izlaist Eiropas ceremoniju maijā, uzstājot, ka viņa “nekad pēc miljona gadiem tīšām neko tādu nedarītu”.

"Krūza pase nesanāca," mēs teicām. Klausītāji tika pārliecināti, ka viņa "tiešām, patiešām, ļoti vēlējās tur būt" un "izmēģināja visu", lai tas notiktu. "Manas mammas ģimenē nomira, un viņai bija jādodas mājās," sacīja runātājs.

Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (4)

Kāpēc Džeks neapmeklēja Stassi kāzas?

Kāpēc dažas “Pump Rules” zvaigznes nebija ieradušās Stassi kāzās Romā. Pēc Kentuki štata absolventu Džeksa un Bretaņas Takes teiktā, bija problēmas ar Krūza pasi.

Gandrīz gadu pēc sākotnējās kāzu drāmas starp abiem pāriem, Stassi Šrēderes vīrs Bo Klārks, šķiet, izdarīja smalku sitienu Džeksam Teiloram un Bretanijai Kārtrai.

Hārtfords ir pabeidzis un iesniedzis Itālijas valdībai savu pēdējo dokumentu komplektu. Tāpēc, cerams, pēc pāris mēnešiem mēs saņemsim Klārka 2 gadus vecās meitas Hartfordas pilsonības dokumentus un pasi,” sestdien, 42. februārī, vietnē Instagram Story rakstīja Klārks, 4 gadi. "Bet būsim godīgi. Pusdienas pārtrauku*ms Romā ilgst trīs stundas. Tā ka varbūt redzēsim nākamgad!”.

"Tas nav kā ASV. Tas nav kā ASV," viņš teica, pievienojot emocijzīmi smiekliem. Ja bērna pases noformēšana aizņem tikai dažas nedēļas.

Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (5)

Kurš gan nebija klāt Stassi kāzās?

Stassi Schroeder un Beau Clark itāļu kāzās viens Vanderpump Rules VIP dalībnieks nebija klāt. Kristena Douta, bijusī filmas Vanderpump Rules dalībniece, paskaidroja, kāpēc viņa neapmeklēja sava drauga un bijušās līdzzvaigznes galamērķa kāzas 12. maijā. Saglabāts.

  • Pirmā intervija ar Kristenu Doutu pēc filmēšanas “Vanderpump Rules”.
  • Stassi Šrēdera un Bo Klārka itāļu kāzās viena VIP no Vanderpumpas nama nebija.
  • Alum of Vanderpump Rules Kristena Doute paskaidroja, kāpēc viņa neapmeklēja sava drauga un bijušās līdzzvaigznes galamērķa kāzas 12. maijā.
Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (6)

Vai Stassi kāzas ir Toma un Ārijas kāzas?

Toms Sandovals “neiekļuva ielūgumu sarakstā” Stassi Šrēdera itāļu kāzām, un Šeana Šeja “netika uzaicināta, taču Vanderpump Rules dalībnieki svinēja svētkus Ņujorkā, lai aizmirstu par mazo. Ne visi Vanderpump Rules dalībnieki tika uzaicināti uz Stasi Šrēdera un Bo Klārka greznajām kāzām Romā šonedēļ.

Šonedēļ ne visi Vanderpump Rules dalībnieki apmeklēja Stassi Šrēdera un Bo Klārka greznās kāzas Romā.

Saskaņā ar avotu, kurš runāja ar Page Six un atklāja, ka Šejai līgava patiešām ir atcēlusi ielūgumu, Toms Sandovals un Šeana Šeja šajā greznajā pasākumā bija persona non grata.

Viesnīcā Hotel de Russie Romā, Itālijā, Stassi un Beau apmainījās ar zvērestiem otro reizi (pirmais notika nelielā COVID laikmeta ceremonijā).

Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (7)

Vai Kristena Douta tika uzaicināta uz Stassi kāzām?

Stassi bērna krustmāte Keitija Malonija un viņas drīzumā bijušais Toms Švarcs bija uzaicināti uz kāzām. Kristena Dauta, kura kopā ar Stasi tika atlaista no Bravo šova pēc tam, kad nepatiesi ziņoja policijai par zādzību melnādaino aktieri Fītu Sējēju, neskatoties uz uzaicinājumu, kāzās nebija klāt. Kešatmiņā saglabāts.

Stasi Šrēderam un Bo Klārkam beidzot bija savas sapņu kāzas Itālijā, taču tās bija daudz mazākas, nekā gaidīts, jo zvaigzne nebija pietiekami aprīkota, lai pati aizsegtu lielo cilni, pirmdien atklāja aktrise.

Kad Bravo nolēma nefilmēt kāzas pēc Stassi atlaišanas no Vanderpump Rules, 33 gadus vecā sieviete jau bija “ieslēgta” ar pasākumu norises vietām, liekot Stasi krasi samazināt savu viesu sarakstu.

Saskaņā ar Šrēderes teikto, kas piedalījās aplādes Dear Media aplāde The Skinny Confidential, viesu skaits viņas kāzās ir samazinājies no 200 līdz 35, jo tās bija "pārāk dārgas".

Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (8)

Kāpēc Bretaņa neapmeklēja Stasi kāzas?

“Faktiskie iemesli”, kuru dēļ viņi nevarēja iet, pēc Kārtra domām, bija “īsti iemesli”. Jūnijā aplāde “Betches Moms” viņa pieminēja savu un Teilores dēlu Krūzu un teica: “Krūza pase neienāca; mana mamma ģimenē nomira, un viņai bija jādodas mājās.

Ziņojuma pārsūtīšana. Pēc tam, kad Šeana Šeja un Bretanija Kārtra apsprieda domstarpības starp Vanderpump Rules absolventiem, Stasija Šrēdere skaidri norādīja, kā viņa jūtas, atdodot Džeksam Teiloram un Kentuki štata iedzīvotājai, lai samaksātu par ēdienreizēm pēc Šrēdera un Bo Klārka laulības izlaišanas.

Švarca un Sendijas atklāšanas ballītē otrdien, 19. jūlijā, ko vadīja DailyMail.com un TMX, 37 gadus vecais Šejs izdevumam Us Weekly atklāja: “Aplādes jēga, godīgi sakot, bija, lai (Stasi) vairāk izprastu Bretaņas pusi. jo viņa nepieņēma zvanus, un Bretaņa viņai tik daudz reižu sūtīja ziņas, neatbildot. “Mēs to nedarījām ar nolūku vai tenku dēļ. Tas pat nebija nolūks, liecina reakcija, kas sekoja. Mēs ceram, ka, to dzirdot, viņa teiks: "Ak, mans Dievs, tagad es to sapratu." '”.

Dziedātājs “Good As Gold” mums atzina, ka aplādes epizode no 1. jūlija “atgriezās pret mums”, paskaidrojot, ka “Stassi atsūtīja naudu”. Tā kā viņa nevarēja ierasties, Bretaņa jau bija samaksājusi par šķīvjiem. un atzīmēja "The Shenanigans aplāde". “.

Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (9)

Vai Toms Sandovals bija klāt Stasi kāzās?

Saskaņā ar avotu vietnē “Vanderpump Rules” zvaigznes Šeanas Šejas tiešraides aplādes ieraksts ceturtdienas vakarā, savukārt Sandovals (38) atzina, ka nav ticis uzaicināts uz Šrēdera un Bo Klārka kāzām Itālijā, 37 gadus vecais Šejs tika “aizliegts” no ballītes.

Cik mums zināms, Toms Sandovals netika uzaicināts uz Stassi Šrēdera kāzām.

Avots no “Vanderpump Rules” zvaigznes Šeanas Šejas tiešraides aplādes ierakstā ceturtdienas vakarā apgalvo, ka 37 gadus vecais Šejs tika “aizliegts” no ballītes, savukārt 38 gadus vecais Sandovals atzinās, ka nekad nav ticis uzaicināts uz Šrēdera un Bo Klārka kāzām Itālijā.

Sākotnēji Scheana tika uzaicināta, bet vēlāk saņēma atcelšanu, norāda mūsu iekšējā informācija. "Neskatoties uz to, ka īsti nešķita, ka viņa to pērk, viņa zināja tikai to, ka tas bija "budžeta apsvērumu dēļ".

Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (10)

Vai Lala apmeklēja Stassi kāzas?

Lala Kenta no Vanderpump Rules apspriež savu prombūtni Stassi Šrēdera kāzās. Tuvo draugu un ģimenes priekšā Stasi Šrēders un Bo Klārks apprecējās 12. maijā Romā, Itālijā. Kešatmiņā saglabāts.

Savu tuvinieku un tuvāko draugu priekšā Stasi Šrēders un Bo Klārks apmainījās ar zvērestiem Romā, Itālijā, 12. maijā. Pāris piešķīra faniem vietu pirmajā rindā, publicējot daļu no ceļojuma laikā pieredzētā sociālajos tīklos.

Tomēr daudzi skatītāji bija neizpratnē par to, kāpēc lielajā dienā nebija klāt konkrēta Vanderpump Rules dalībnieku Lala Kenta. Pēc dažu domām, viņa, iespējams, ir izņemta no viesu saraksta līdzīgi kā Šeana Šeja.

Lala paskaidroja, kas patiesībā notika intervijā Jeff Lewis Live.

Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (11)

Stassi un Beau mājas pirkuma cena

1.7 miljonus ASV dolāru vērtā “Homeowners AF” Vanderpump Rules zvaigzne parakstīja attēlu, kurā redzama pati un viņas līgavainis Bo Klārks viņu pavisam jaunās savrupmājas Vidusjūras stilā, kas, starp citu, maksāja milzīgus 1.7 miljonus dolāru!

Iegūstiet neierobežotu piekļuvi premium rakstiem, konkursiem un citam, izveidojot bezmaksas profilu!

Apskatiet skaisto jauno Beau Clark un Stassi Schroeder māju iekšpusē.

Stasija Šrēdere ir atradusi laiku, lai nopirktu māju starp realitātes šova filmēšanu, aplādes došanos tūrē pa autobusu un, jā, New York Times bestsellera rakstīšanu. "Homeowners AF", Vanderpump Rules zvaigzne parakstīja fotogrāfiju, kurā redzama pati un viņas līgavainis Bo Klārks pie viņu pavisam jaunās savrupmājas Vidusjūras stilā, kas, starp citu, maksāja milzīgus 1.7 miljonus dolāru!

Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (12)

Vai Liza apmeklēja Džeksa un Bretaņas kāzu svinības?

Džeksa turpināja, precizējot, cik nozīmīgi ir Lizai iespēja apmeklēt kāzas, neskatoties uz sarežģīto laiku, ko viņa pārdzīvoja personīgi. Liza man ir bijusi kā māte, kopš mēs pirmo reizi tikāmies pirms desmit gadiem, un zini, es uz viņu skatos,” viņš teica.

Izveidojiet bezmaksas profilu, lai iegūtu neierobežotu piekļuvi augstākās kvalitātes saturam, piemēram, rakstiem un konkursiem.

Džeks Teilors un Bretaņa Kārtraita saņem Tifānijas tējas komplektu no Lisa Vanderpumps.

Vanderpumpas noteikumu pāris bija ārkārtīgi pateicīgs, kad Liza Vanderpumpa pārsteidza Džeksu Teiloru un Bretaniju Kārtru, apmeklējot viņu Kentuki pils kāzas (viņa iepriekš uzskatīja, ka viņai būs jāatgriežas Londonā uz mātes bērēm). Tomēr Liza jaunlaulātajiem deva vairāk nekā tikai savu klātbūtni.

Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (13)

Vai Toms Sandovals nokavēja Džeksa kāzas?

Vanderpump Rules pārim pēdējā brīdī nācās vairākas reizes mainīt notikumu, tostarp atlaist savu mācītāju viņa hom*ofobisko piezīmju dēļ. Lai gan daudzi cilvēki izteica savus viedokļus par strīdiem, Džeks nopietni uztvēra Toma Sandovala kritiku un vēlāk pieprasīja, lai viņš nepiedalītos savās kāzās.

Lai iegūtu neierobežotu piekļuvi premium rakstiem, konkursiem un citam, izveidojiet bezmaksas profilu jau šodien!

Džeksa Teilora kāzas: Toms Sandovals par nelūgumu.

Džeksa Teilora un Bretaņas Kārtraitas kāzas bija spraigas drāmas priekšmets. Vanderpump Rules pārim pēdējā brīdī nācās mainīt notikumu, atlaižot mācītāju viņa hom*ofobisko izteikumu dēļ. Lai gan daudzi cilvēki izteica savu viedokli par strīdiem, Džeks nopietni uztvēra Toma Sandovala kritiku un vēlāk pieprasīja, lai viņš nepiedalītos savās kāzās.

Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (14)

Cik Bravo iztērēja Džeksa un Bretaņas kāzās?

  • Džeksa Teilora kāzas ar Bretani Kārtraitu, kas maksāja 100,000 XNUMX USD, patiesi bija diena no pasakas.
  • Izveidojiet bezmaksas profilu, lai iegūtu neierobežotu piekļuvi augstākās kvalitātes saturam, piemēram, rakstiem un konkursiem.
  • Filmas "Vanderpump Rules" dalībnieki apspriež Džeksa Teilora un Britānijas Kārtraitas "maģiskās" kāzas.

Džeksa Teilora un Britānijas Kārtraitas kāzu diena patiešām bija no pasakas, un tā maksāja 100,000 XNUMX USD. Ņemot to vērā, līgavainis, teiksim, nebija sajūsmā, kad ekstravagantais pasāku*ms aizķērās un bārs kaut kā sāka iekasēt maksu par dzērieniem.

Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (15)

Liza piedalījās Džeksa kāzās?

Vanderpumpas noteikumu pāris bija ārkārtīgi pateicīgs, kad Liza Vanderpumpa negaidīti piedalījās Džeksa Teilora un Bretaņas Kārtraitas kāzās Kentuki pilī (viņa iepriekš uzskatīja, ka viņai būs jāatgriežas Londonā uz mātes bērēm).

Lai iegūtu neierobežotu piekļuvi premium rakstiem, konkursiem un citam, izveidojiet bezmaksas profilu.

Liza Vanderpumpa uzdāvina Tifānijas tējas komplektu Džeksam Teiloram un Bretanijai Kārtrai.

Vanderpumpas noteikumu pāris bija ārkārtīgi pateicīgs, kad Liza Vanderpumpa pārsteidza Džeksu Teiloru un Bretaniju Kārtru, apmeklējot viņu Kentuki pils kāzas (viņa iepriekš uzskatīja, ka viņai būs jāatgriežas Londonā uz mātes bērēm). Tomēr Liza jaunlaulātajiem deva vairāk nekā tikai savu klātbūtni.

Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (16)

Līdzīgi raksti:

  1. Kāpēc Kristena Douta neapmeklēja Stassi Šrēdera kāzas Itālijā.
  2. Viesi Stassi kāzās
  3. Vai Stassi bija klāt Šeanas kāzās?
  4. Stassi, vai tu apmeklēji Šeanas kāzas?
  5. Tie, kas apmeklēja Britnijas kāzas
  6. Kas apmeklēja Britnijas kāzas
Kas apmeklēja Stassi Šrēdera kāzas (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 6061

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.